Presidència
Formació artística

Berklee Valencia llança la seua convocatòria anual de beques per a estudiants valencians

21/03/2024
Berklee Valencia llança la seua convocatòria anual de beques per a estudiants valencians
  • La comissió de seguiment, formada també per Ciutat de les Arts i les Ciències i la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, ha aprovat la convocatòria per al pròxim curs, que comptarà amb una dotació de més de 90.000 euros
  • Les beques estan dirigides a estudiants valencians que han sigut admesos en algun dels programes de màster de Berklee Valencia
  • El termini per a presentar candidatures acaba el 15 d’abril

Berklee Valencia presenta una edició nova de les seues beques per a valencians que han sigut admesos en algun dels seus programes de màster per al curs acadèmic 2024-2025. El termini de sol·licitud acaba el 15 d’abril. Les bases per a la convocatòria nova estan disponibles en el​​​​​​​ web de Ciutat de les Arts i les Ciències i en el de Berklee Valencia.

Deu estudiants de la Comunitat Valenciana s’han beneficiat d’estes beques des que es va posar en marxa, i poden cursar un màster en una de les institucions musicals més reconegudes del món. En l’edició anterior, les beques es van atorgar a quatre estudiants que, durant este curs 2023-2024, cursen els programes de composició per a mitjans audiovisuals, interpretació de músiques actuals i producció musical, tecnologia i innovació.

Este programa de beques va sorgir com a part de la contribució que Berklee assumix amb Ciutat de les Arts i les Ciències en el contracte que es va materialitzar en 2020, i pel qual la universitat nord-americana va ratificar la seua presència a la ciutat de València reafirmant el compromís clar que té per potenciar el talent valencià i la voluntat de contribuir al teixit social, cultural i musical de la ciutat.

La Fundació Palau de les Arts Reina Sofia es va sumar a esta iniciativa i forma part de la comissió de seguiment. Esta comissió, integrada per les tres institucions, atorga l’assignació de fons tenint en compte criteris com els mèrits artístics, acadèmics i professionals, i els recursos econòmics dels candidats.

Berklee Valencia és el primer campus de Berklee fora dels Estats Units i l’únic a Europa, i acull alumnes de tot el món que es muden a la ciutat per a completar una formació artística de primer nivell. Fins ara, 51 alumnes valencians han passat pel campus de Berklee a València.

Galeria d'imatges