President

Carlos Mazón: “El Consell destinarà 5 milions d’euros per a la rehabilitació del palau Marqués de Rafal d’Orihuela”

21/03/2024
Carlos Mazón: “El Consell destinarà 5 milions d’euros per a la rehabilitació del palau Marqués de Rafal d’Orihuela”
  • El president de la Generalitat ha assistit a la inauguració de l’exposició ‘Llegats. La col·lecció del patronat històric artístic de la ciutat d’Orihuela’, al Museu Diocesà d’Art Sacre d’Orihuela
Orihuela.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que el Consell destinarà 5 milions d’euros per a iniciar les reformes necessàries per a la rehabilitació del palau Marqués de Rafal d’Orihuela.

Com ja va avançar el cap del Consell, el palau Marqués de Rafal, una vegada s’acabe la seua rehabilitació, passarà a integrar la Casa de l’Aigua de la Comunitat Valenciana i la Casa de la Llima, a més d’habilitar-se per a altres usos.

El palau Marqués de Rafal, que va ser adquirit per l’anterior Consell i es troba en pèssimes condicions, encararà una reforma “des del rigor i la protecció, però també des de l’orgull que mereix Orihuela”.

El president de la Generalitat ha assistit a la inauguració de l’exposició ‘Llegats. La col·lecció del patronat històric artístic de la ciutat d’Orihuela’, al Museu Diocesà d’Art Sacre d’Orihuela. Una exhibició que obri les portes a l’inici de les celebracions de Setmana Santa.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón