Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Conscienciació ambiental

La Generalitat se suma a l’‘Hora del Planeta’ amb l’apagada simbòlica de la il·luminació de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

23/03/2024
  • La consellera Salomé Pradas anima a fer un ús responsable de l’energia i fomentar l’estalvi “en els xicotets gestos de cada dia”

La Generalitat se suma este dissabte a l’‘Hora del Planeta’ amb l’apagada simbòlica de la il·luminació dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

D’esta manera, l’Hemisfèric, el Palau de les Arts i el Museu de les Ciències es quedaran a les fosques entre les 20.30 i les 21.30 hores per a conscienciar sobre l’estalvi energètic.

D’esta manera, la Generalitat secunda la iniciativa que, des de 2007, promou a tot el món l’organització World Wildlife Fund (WWF) per a sensibilitzar la ciutadania sobre els efectes del canvi climàtic.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha explicat que este acte simbòlic és una crida per a fomentar “l’ús responsable de l’energia i l’estalvi que es pot dur a terme en els xicotets gestos de cada dia”. En este sentit, “no costa tant canviar alguns hàbits quotidians per uns altres més responsables i sostenibles per a ajudar, entre tots, a mitigar el canvi climàtic”.

Per este motiu que la consellera haja animat a tots a perseverar en accions com “usar el transport públic, utilitzar lluminàries de baix consum, fer un ús racional de la calefacció i l’aire condicionat en les nostres cases o apagar per complet els aparells elèctrics en finalitzar el seu ús”.