Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Música

L’IVC presenta a l’Auditori de Castelló l’espectacle ‘Bruno. El musical que ho va canviar tot’

22/03/2024
L’IVC presenta a l’Auditori  de Castelló l’espectacle ‘Bruno. El musical que ho va canviar tot’
  • El musical, candidat a dos premis MAX de les arts escèniques 2024, aborda el problema de l’assetjament escolar des de diferents punts de vista dels seus protagonistes
  • Amb este espectacle, que es podrà veure el dissabte 23 de març a les 18.00 hores, es tanca la programació d’hivern a l’Auditori

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), presenta en l’Auditori  de Castelló el dissabte 23 de març, a les 18.00 hores, l’esperat espectacle Bruno. El musical que ho va canviar tot.

El musical presenta la història de Bruno, un alumne exemplar, encara que amb una problemàtica amagada. Viu en la llar perfecta, estudia en el millor institut de la ciutat i mai s’ha ficat en embolics. És l’orgull dels seus pares i professors. Però Bruno viu una altra realitat. S’amaga i tanca en el seu món: el bany de l’institut. Eixe és l’únic lloc on se sent segur i protegit d’un grup de persones que fan dels seus dies una vida horrible.

Es tracta d’un musical que vol mostrar en clau positiva el problema de l’assetjament escolar sense edulcorar-lo, amb tot el que comporta la presència d’este fenomen en l’entorn educatiu contat des de diferents punts de vista: el qui el patix, el qui el provoca, els qui miren i no diuen res, els professors que no saben què fer.

Per a contar la història s’utilitza un repertori musical que transita per tota mena de gèneres com ara balades o rock, amb l’estètica d’autèntics números de Broadway i un disseny audiovisual i estètic acurat. De fet, ha sigut reconegut amb el premi al millor musical original als Broadway World Spain i aspira a aconseguir dos premis MAX de les arts escèniques 2024 en les categories de millor espectacle musical i millor composició musical.

Yeray Encalle, Pablo Monfort, Ana Burguet, Diego Monzón, Paco Iváñez, Mamen Mengó, Truman Fernández, Paola Navalón i Javier Frasquet són els nou intèrprets que donen vida als personatges d’esta història dirigida per Mamen Mengó i Víctor Lucas.

Les entrades per a este musical, que tenen un preu d’entre 4 i 10 euros, poden adquirir-se en taquilla o ací.

Amb este espectacle, l’Auditori  de Castelló tanca la programació d’hivern. El nou abonament de primavera, que ja està a la venda, oferix nou grans concerts entre els quals destaquen: Maria João Pires, Franz Schubert Filharmonia, Trondheim Soloits, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana o el Cor de la Generalitat.

 

Galeria d'imatges