Presidència

L’exposició ‘Instants’ reunix vint fotografies de detalls de la Ciutat de les Arts i les Ciències

22/03/2024
L’exposició ‘Instants’ reunix vint fotografies de detalls de la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • La mostra és una selecció de les fotos guanyadores del concurs organitzat en Instagram, al qual s’han presentat més de 1.000 imatges i es pot visitar des de hui al Museu de les Ciències

El passeig Nord del Museu de les Ciències acull des de hui l’exposició ‘Instants’, que reunix les vint fotografies guanyadores del concurs convocat en la xarxa social Instagram per la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la quarta edició del certamen, que enguany ha superat les 1.000 fotografies etiquetades amb l’etiqueta #LaCiutatAlDetall.

La selecció de les millors imatges està formada per vint instantànies que capturen alguna particularitat o element del complex, siga arquitectònic, siga de contingut o fins i tot moments quotidians, però sempre en format de detall, tal com plantejava el repte proposat en esta edició: ‘La Ciutat al detall. Art en cada angle’.

El jurat ha estat integrat per personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències i per a l’elecció de les fotos s’ha valorat, entre altres coses, la qualitat, la creativitat, l’originalitat, l’execució artística i la relació amb el tema proposat.

Les fotografies guanyadores estaran exposades durant, almenys, sis mesos en els suports exteriors del passeig Nord, al costat del Museu de les Ciències, de lliure accés.

La directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Ana Ortells, ha recorregut l’exposició acompanyada pels guanyadors del certamen, que han assistit este matí a la inauguració.

Galeria d'imatges