President

Carlos Mazón destaca l’èxit del cooperativisme agrícola de la Comunitat com a promotors de productes de qualitat, salut i vida

23/03/2024
Carlos Mazón destaca l’èxit del cooperativisme agrícola de la Comunitat com a promotors de productes de qualitat, salut i vida
  • El president de la Generalitat visita la cooperativa agrícola Surinver amb motiu del seu 50 aniversari
Pilar de la Horadada.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat la cooperativa agrícola Surinver amb motiu del seu 50 aniversari.

El cap del Consell ha fet un recorregut per les seues instal·lacions per a conéixer de primera mà la labor de la cooperativa que complix mig segle com “un model de cooperació que s’està convertint en un dels millors ambaixadors del Baix Segura i de la província d’Alacant”.

Així mateix, Mazón ha reivindicat l’agricultura de la Comunitat que ha qualificat del “rebost d’Europa” i que es caracteritza per ser “número u en innovació, millora, sostenibilitat i producte ecològic”. Així mateix, ha ressaltat que la nostra agricultura necessita “que es respecte l’aigua que ens cal i mereixem”.

El cap del Consell  ha destacat “l’exemple extraordinari del cooperativisme a la Comunitat Valenciana” que suposen els més de 200 cooperativistes que formen part de Surinver com a promotors de productes de “qualitat, salut i vida” que hem de prioritzar “perquè són nostres i són extraordinaris”.

 

Galeria d'imatges