President
Bàsquet

Carlos Mazón elogia la “cultura de l’esforç” de les jugadores del València Basket i destaca que són “un referent” per a les jóvens de la Comunitat

25/03/2024
Carlos Mazón elogia la “cultura de l’esforç” de les jugadores del València Basket i destaca que són “un referent” per a les jóvens de la Comunitat
  • El president de la Generalitat ha assistit a la recepció de les campiones de la Copa de la Reina, a les quals els ha traslladat la seua felicitació i el seu compromís amb la promoció de l’esport

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat “la cultura de l’esforç” de les jugadores del València Basket Club i ha afirmat que “constituïxen una referència i una inspiració” per a les jóvens de la Comunitat Valenciana.

Durant la recepció a les capitanes, l’equip tècnic i l’executiva del València Basket femení, que ha tingut lloc a l’ajuntament de València després de guanyar la Copa de la Reina, el cap del Consell els ha traslladat la seua felicitació i els ha animat a “continuar donant-ho tot”, perquè “són un exemple extraordinari”.

“Podríem pronunciar mil discursos i no seríem capaços de motivar com vosaltres amb cada gota de suor i amb l’exemple d’esforç, companyonia i treball en equip que esteu donant” —ha subratllat el president en la seua intervenció.

En eixe sentit, ha apuntat que “ens animeu a seguir implementant polítiques públiques per a donar suport a l’esport femení”. Així mateix, ha destacat la consolidació de València “com a ciutat del bàsquet a Espanya” i ha reiterat el compromís del Consell amb la promoció de l’esport.

En la recepció, el cap del Consell ha estat acompanyat pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i per l’alcaldessa de València, María José Catalá.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón