Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia modifica el servici del tramvia amb motiu de la Setmana Santa Marinera de València

26/03/2024
Parada de tramvia de Francesc Cubells
  • Les línies 6 i 8 variaran els seus horaris els dies 28, 29 i 31 de març per a no interferir en les processons
  • Els trams afectats seran entre Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar

Metrovalencia modificarà els dies 28, 29 i 31 de març els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim-Neptú) i L-6 (Marítim-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

En concret, i per a no interferir en el pas de les processons que seran seguides per milers de ciutadans, s’interromprà el servici entre les parades de Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar mentres dure esta celebració religiosa.

El dijous 28 de març, Dijous Sant, els esmentats trams sense servici no circularan entre les 19.30 i les 22.30 hores, i es restabliran els horaris habituals en eixe moment.

El dia 29, Divendres Sant, s’interrompran els esmentats trams de les línies 6 i 8 del tramvia també des de les 19.00 hores fins a la finalització del servici, atés que és en esta franja horària quan es desenvoluparan els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s’estenen fins a la matinada.

El dia 31, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les esmentades parades des de les 12.00 fins a les 16.00 hores, quan se celebra la Desfilada de Resurrecció, amb la qual es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir d’esta hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es restablirà fins a finalitzar el servici habitual.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en l’app oficial de Metrovalencia.

Servici ordinari per Pasqua

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 2, 3, 4 i 5 d’abril, el metro oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats. D’esta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana que un dia laborable normal.

 

Galeria d'imatges