Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Pradas destaca el reforç en el servici de taxi de València i Alacant per Setmana Santa i Pasqua

26/03/2024
Pradas destaca el reforç en el servici de taxi de València i Alacant per Setmana Santa i Pasqua
  • Des del 30 de març fins al 7 d’abril hi haurà 2.000 vehicles disponibles a València cada dia
  • En l’àrea d’Alacant s’eliminaran els torns de descans el 29, 30 i 31 de març, la qual cosa permetrà que tota la flota puga estar disponible
  • La consellera destaca “el significatiu augment respecte de l’any passat, perquè tant els valencians com els turistes puguen desplaçar-se amb facilitat”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat que esta Setmana Santa hi haurà un reforç del servici de taxi tant en l’àrea de prestació conjunta de València com en la d’Alacant.

Així, segons ha explicat, en l’àrea de prestació conjunta de València este reforç implicarà un augment del 33 % dels vehicles disponibles. D’esta manera, des del 30 de març fins al 7 d’abril, hi haurà 2.000 llicències actives enfront de les 1.500 de la campanya anterior.

L’objectiu és adaptar-se a un període d’alta demanda marcat pel turisme i els desplaçaments de la població. Per a fer-ho s’han organitzat tres torns que permetran compatibilitzar el descans amb una oferta més àmplia per a complir la resolució de la Direcció General de Transports i Logística.

D’altra banda, s’establix que en l’àrea de prestació conjunta d’Alacant s’eliminaran els torns de descans el 29, 30 i 31 de març, la qual cosa permetrà que tota la flota puga estar disponible per a prestar el servici durant eixos tres dies.

Salomé Pradas ha recalcat “el significatiu reforç respecte de l’any passat, perquè tant els valencians com els visitants puguen desplaçar-se amb facilitat per estes dos ciutats de la Comunitat Valenciana”.  

Finalment, la consellera ha assenyalat que “estem en contacte permanent amb el sector per a garantir el millor servici públic possible tant en el dia a dia com en estos períodes especials”.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats