Presidència

Més de 45.000 persones han assistit a l’espectacle teatral ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’

27/03/2024
Més de 45.000 persones han assistit a l’espectacle teatral ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’
  • El musical científic està inclòs en l'entrada general al Museu de les Ciències

Més de 45.000 persones han assistit a l’obra teatral Ramona i Cajal. El secret del Museu que celebra hui el Dia Mundial del Teatre superant les 800 funcions, des de la seua estrena l’octubre de 2021. Este espectacle, que combina el teatre musical amb la divulgació científica, està inclòs en l’entrada general del Museu de les Ciències.

A través d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de Ramona i Cajal coneixen les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen en sentir Einstein rapejar sobre els secrets de l’espai i del temps.

L’espectacle se celebra al Teatre de la Ciència i el públic pot reservar sessió en el punt info de la primera planta del Museu.

A manera de benvinguda, en l’accés al Museu, un gran photocall convida a fotografiar-se amb els científics i les científiques més importants de la història que apareixen en l’obra, com Hedy Lamarr, Nikola Tesla, Ramón y Cajal o Albert Einstein. ‘La poma de Newton’, el personatge ‘Estaniskaos’, el mateix Darwin, a més d’algunes de les frases inspiradores que es canten en el musical, es poden trobar també fora del Teatre de la Ciència en diferents espais del Museu de les Ciències.

 

Galeria d'imatges