Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies consecutius des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

27/03/2024
Servici nocturn
  • La coincidència de vespra de festiu, divendres, dissabte i de nou vespra de festiu possibilitarà circulacions extraordinàries concatenades
  • Els metros i tramvies entre València i l’àrea metropolitana circularan fins vora les 03.00 hores els principals dies de Setmana Santa

Metrovalencia farà un important esforç de planificació i de plantilla durant els principals dies de Setmana Santa, en programar servicis nocturns en Metrovalencia quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant, vespra de festiu del Divendres Sant, al Diumenge de Resurrecció, vespra de festiu del Dilluns de Pasqua, per a facilitar la mobilitat durant els pròxims dies festius.

Amb el servici denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en els trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 02.30 i les 03.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts, mentres que en els trams Trinitat-Doctor Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentres que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minuts.

En la línia 4 es circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 02.30 hores. La L6 fa el seu recorregut complet, entre Tossal del Rei i Marítim.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en les xarxes socials de Metrovalencia i en l’app oficial de Metrovalencia.

 

Galeria d'imatges