Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo obri la pista per a tots els aficionats al Valencia NASCAR Fest

31/03/2024
El Circuit Ricardo Tormo obri la pista per a tots els aficionats al Valencia NASCAR Fest
  • El Valencia NASCAR Fest es realitza el 13 i 14 d’abril
  • Els aficionats podran completar una volta al volant dels seus cotxes propis durant la jornada del diumenge, 14 d’abril, amb motiu del 25 aniversari del traçat de Cheste

El Circuit Ricardo Tormo permetrà a tots els aficionats que ho desitgen completar una volta al comandament dels seus cotxes propis durant la celebració del Valencia NASCAR Fest el diumenge 14 d’abril, amb motiu del 25 aniversari del traçat de Cheste.

Entre les carreres programades per al matí del diumenge corresponents a les NASCAR Whelen Euroseries, la Copa Racer i la Copa Nacional, el Circuit Ricardo Tormo obrirà les portes perquè tots els aficionats amb entrada tinguen l’oportunitat de comprovar en primera persona les característiques de la pista del Gran Premi.

Per a fer-ho, els aficionats que hi assistisquen amb l’entrada al Valencia NASCAR Fest hauran d’agafar el tiquet d’accés a la pista en el Circuit mateix fins a esgotar les places disponibles.

El director esportiu del Circuit Ricardo Tormo, Gabriel Berruga, ha assenyalat que esta activitat s’emmarca en el programa del 25 aniversari del Circuit Ricardo Tormo. “Pretenem que els aficionats puguen participar de manera més activa i quina manera millor que permetre l’accés d’un nombre elevat de conductors al volant del cotxe propi perquè vegen de prop la pista del Gran Premi”, ha indicat.

A més, el Valencia NASCAR Fest és un esdeveniment molt participatiu en el qual se succeïxen un bon nombre d’activitats en el pàdoc i en què, a més, els aficionats tenen accés a llocs tan exclusius en altres carreres com la graella d’eixida de la prova principal del cap de setmana.

Galeria d'imatges