President

Carlos Mazón visita l’exposició ‘3000 anys de cultura del vi Alacant’

27/03/2024
Carlos Mazón visita l’exposició ‘3000 anys de cultura del vi Alacant’
  • El president ha destacat el valor històric i la importància de recuperar la “memòria del vi” però també de mirar cap al futur oferint un producte “de gran singularitat” com s’està fent en els últims anys
Alicante.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat l’exposició ‘3000 anys de cultura del vi Alacant’ que s’exposa al passeig del Port d’Alacant.

Durant la seua visita, el president ha destacat el valor històric i la importància de recuperar la “memòria del vi” però també de mirar cap al futur oferint un producte “de gran singularitat” com s’està produint i reconeixent en els últims anys.

La mostra conta d’una manera diferent la història del vi alacantí així com els valors patrimonials i ambientals d’este sector a través de les il·lustracions de tres artistes contemporanis alacantins: Paula Alenda, Erre Gálvez i Miguel Calatayud.

Es tracta d’una exposició itinerant que ha recorregut la Comunitat Valenciana durant tres anys i finalitza a Alacant. Des de la seua inauguració a Dénia ha passat pel Campello, Villena, Elda, Aspe, Torrevieja, Calp, l’Alfàs del Pi, Orihuela, Elx, Alcoi, Benidorm i per les tres capitals de província.

 

Galeria d'imatges