President
Nou vehicle Ford Almussafes

Carlos Mazón: “La fabricació d’un nou vehicle de Ford a Almussafes consolida l’ecosistema de l’automoció a la Comunitat Valenciana”

28/03/2024
Carlos Mazón: “La fabricació d’un nou vehicle de Ford a Almussafes consolida l’ecosistema de l’automoció a la Comunitat Valenciana”
  • Felicita l’equip de Ford i els seus treballadors i reconeix “l’esforç de tots” després d’esta excepcional notícia que reivindica una factoria “fonamental per al nostre desenvolupament”
  • Assenyala que la fabricació d’este nou vehicle enfortix el nivell de treball i l’aposta de Ford per la planta d’Almussafes
  • Destaca que el nou vehicle multienergia que fabricarà Ford des d’Almussafes per a tota Europa és “fonamental per al sector de l’automoció”

​​​​​​

València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha qualificat com a “excepcional i magnífic” el compromís de la direcció mundial de Ford Motor Company d’assignar a la fàbrica d’Almussafes (València) la producció d’un nou model. “La fabricació d’un nou vehicle en la planta d’Almussafes consolida l’ecosistema de l’automoció a la Comunitat Valenciana i reivindica una indústria clau per a la nostra terra”, ha assegurat el cap del Consell.

El president ha destacat que este compromís de Ford amb la Comunitat Valenciana reforça “el nivell de treball i l’aposta per una planta fonamental per al sector de l’automòbil”.

Mazón ha felicitat l’equip de Ford Almussafes i els seus treballadors, i ha reconegut “l’esforç de totes les administracions per un projecte que hem construït junts i que és molt important mantindre’l”. Així, el màxim representant de l’executiu valencià ha assenyalat que “s’ha treballat durant molt de temps amb discreció i eficàcia” i ha valorat este anunci com un “èxit” en el qual s’han implicat la direcció de Ford, els treballadors i l’Administració actual i l’anterior.

El cap del Consell ha indicat que “este nou vehicle multienergia que posarà Ford en marxa per a tota Europa consolida la Comunitat Valenciana i la planta d’Almussafes com a referent de la indústria automobilística”.

Per això, per al president, “hui és un dia important per al sector de l’automòbil de la Comunitat Valenciana i d’una planta que és fonamental per a la nostra societat” i ha reiterat que “seguirem en este camí de suport al clúster de l’automoció”.

El president ha valorat “la transformació tecnològica i el capital humà de la planta d’Almussafes que està capacitada per a assumir la producció de nous vehicles” i ha destacat que és una factoria que ha demostrat “adaptar-se a les necessitats de producció, la qual cosa fa que siga una factoria altament competitiva, sostenible i innovadora”.

Cal recordar que el cap del Consell va mantindre recentment una trobada de treball amb els responsables de Ford, encapçalats pel president i conseller delegat de Ford Iberia, Jesús Alonso i el director de fabricació de Ford Almussafes, Daniel Ruiz, entre altres representants de la companyia. En esta visita, Mazón també es va reunir amb el president del comité d’empresa de Ford Almussafes i secretari general d’UGT-Ford, Carlos Faubel, i la secretària del Comité d’Empresa, Beatriz Yagüe.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón