Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell nomena José Manuel Camarero nou director general de Turisme

02/04/2024
  • Psicòleg de formació, el nou director general de Turisme té una àmplia trajectòria en el sector turístic

El Consell ha aprovat el nomenament de José Manuel Camarero Benítez com a director general de Turisme de la Generalitat.

D’esta manera, Camarero s’incorpora a la direcció de l’entitat Turisme Comunitat Valenciana. Psicòleg de formació, el nou director general de Turisme té una àmplia trajectòria en el sector turístic, els últims set anys com a director de l’àrea de màrqueting de la Fundació Visit València. De fet, la seua carrera professional ha estat lligada al màrqueting en altres entitats com ara Paradores de Turismo o en el Grupo Marina d’Or.

Durant la seua etapa en Visit València ha liderat l’estratègia de màrqueting de la fundació, així com amb tots els canals directes de relació i venda, les oficines de turisme, app, xat, web, vendes globals de la Fundació i xarxes socials, a més de l’estratègia d’accessibilitat universal.

D’altra banda, la seua experiència també s’ha centrat a liderar la posada en marxa de ferramentes d’innovació i digitalització en màrqueting i tecnologies de relació i atracció de turistes, així com en la gestió de projectes europeus.