Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

La Generalitat reforça el servici del TRAM per a facilitar l’accés a les activitats d’‘Escala a Castelló 2024’

02/04/2024
La Generalitat reforça el servici del TRAM per a facilitar l’accés a les activitats d’‘Escala a Castelló 2024’
  • Durant els dies 6 i 7 d’abril s’intensificarà el servici del TRAM amb un vehicle més entre les 12.00 i les 20.00 hores per a evitar aglomeracions en les parades
  • El servici nocturn es reforçarà fins a les 00.00 hores cada 30 minuts i entre les 00.00 hores i les 03.00 de la matinada, cada hora

 

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori reforçarà el servici del TRAM de Castelló durant el cap de setmana del 6 i 7 abril de 2024 amb l’objectiu de facilitar el transport públic per a assistir a les activitats organitzades amb motiu de l’esdeveniment ‘Escala a Castelló 2024’, que es realitzarà al Grau.

Amb esta finalitat, el servici del TRAM tindrà un vehicle de reforç entre les 12.00 i les 20.00 hores el dissabte 6 d’abril i el diumenge 7 d’abril. Este vehicle no tindrà eixides prefixades i la funció principal d’este serà evitar aglomeracions en les parades del TRAM.

Així mateix, el dissabte 6 d’abril es reforçarà el servici nocturn amb un vehicle fins a les 00.00 hores amb una freqüència cada 30 minuts. Entre les 00.00 hores i les 03.00 de la matinada, hi haurà servici de TRAM cada hora.

Amb esta mesura, la Conselleria que dirigix Salomé Pradas vol facilitar una mobilitat sostenible i accessible, així com garantir el servici de transport públic durant la realització d’esdeveniments com este d’‘Escala a Castelló’, en els quals està prevista la participació d’un nombre elevat de persones.

La VII edició d’‘Escala a Castelló’ es du a terme del 5 i el 8 d’abril, amb la participació de 12 embarcacions. Les visites als vaixells es complementen amb una oferta d’activitats àmplia al Grau de Castelló de la Plana.

Galeria d'imatges