Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L’IVC presenta al Teatre Arniches la seua producció ‘Les Troianes. Fucking nowhere’, de l’autora alacantina Josi Alvarado

03/04/2024
L’IVC presenta al Teatre Arniches la seua producció ‘Les Troianes. Fucking nowhere’, de l’autora alacantina Josi Alvarado
  • L’obra, creada a partir del clàssic d’Eurípides, està dirigida per Santiago Sánchez
  • La representació tindrà lloc el divendres 5 d’abril, a les 20.30 hores

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport oferix al Teatre Arniches l’última producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Les Troianes. Fucking Nowhere, basada en el clàssic d’Eurípides Les Troianes, el divendres 5 d’abril a les 20.30 hores.

L’alacantina Josi Alvarado, Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado 2019, firma esta atemporal versió del clàssic, que busca donar espai a l’espectador per a la reflexió.

Les Troianes. Fucking nowhere és un cant d’esperança cap a la pau i la humanitat, una obra que juga en dos nivells temporals: d’una banda, parla de la guerra en l’actualitat i, d’altra, de la de Troia. És una obra que incomoda en les preguntes i, sobretot, dona veu a les víctimes de la guerra: la població civil, especialment a les dones i els seus fills.

L’espectacle compta amb un elenc d’actors i actrius de diferents generacions com Marina Alegre, Resu Belmonte, Rebeca Izquierdo, Josep Manel Casany, Alberto Ángel Escartí, Juanki Fernández, Gemma Miralles, Candela Mora, Rebeca Valls i Pau Vercher, sota la direcció de Santiago Sánchez.

L’equip artístic inclou professionals com Víctor Lucas en la composició musical, Mamen Mengó com a ajudant de direcció i María José Soler en la direcció coreogràfica. Compta també amb l’escenografia de Dino Ibáñez, la il·luminació de Félix Garma i el vestuari de Gabriela Salaverri.

Es pot accedir a la venda d’entrades en l’enllaç següent.

 

Galeria d'imatges