Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Programació IVC

El Museu de Belles Arts de Castelló obri el trimestre amb un concert de Patricia Kraus i l’exposició de Violeta Lópiz

04/04/2024
El Museu de Belles Arts de Castelló obri el trimestre amb un concert de Patricia Kraus i l’exposició de Violeta Lópiz
  • La cantant protagonitza un concert a les sales del Museu el divendres, 5 d’abril, a les 19.30 hores
  • La sala vestíbul del Belles Arts de Castelló acull l’exposició de la il·lustradora Violeta Lópiz

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), inaugura el nou trimestre al Museu de Belles Arts de Castelló amb l’exposició de la il·lustradora Violeta Lópiz i el concert de Patricia Kraus.

D’una banda, el divendres 5 d’abril, a les 12.00 hores, tindrà lloc l’obertura a la sala vestíbul del Museu de Belles Arts de Castelló de l’exposició ‘Violeta en el laberint. Un viatge a la ment de la il·lustradora Violeta Lópiz’.

Esta mostra recull el procés que té lloc des que a l’artista li oferixen il·lustrar un senzill conte tradicional fins que aconseguix acabar-lo, set anys després.

L’exposició es dividix en dos parts: les il·lustracions originals que finalment van formar part del llibre i el procés de creació, relatat per la mateixa artista. Un encreuament entre el diari de treball i el diari íntim, amb els seus dubtes i inseguretats, però també amb les seues troballes.

D’altra banda, també el divendres 5 d’abril, a les 19.30 hores, el Museu de Belles Arts de Castelló rep la cantant Patricia Kraus en concert.

La vocalista i compositora espanyola, nascuda a Milà i criada a Madrid en el si d’un ambient familiar musical juntament amb el seu pare Alfredo Kraus, presenta el seu últim treball Alquimia Vol. II. El disc és una fusió de neo-soul i el funk, expandint la seua vitalitat a través del jazz i R&B i en el qual destaquen els tocs nostàlgics de la veu de Patricia Kraus.

En este nou treball, la seua música carregada de diferents sonoritats i ritmes fa un gest i recupera la seua part més llatina i alegre, procedent, en part, de les seues arrels familiars de Gran Canària.

Kraus estarà emparada en l’escenari per Yrvis Mendez, en el contrabaix, i Gherardo Catanzaro, en el piano.

L’accés al concert és lliure fins que es complete l’aforament. La recollida d’entrades serà el mateix dia del concert, a partir de les 19.00 hores, en la recepció del museu.

Més informació ací.

 

Galeria d'imatges