Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita Torrechiva i Toga

04/04/2024
La delegada del Consell a Castelló visita Torrechiva i Toga
  • Susana Fabregat s’ha reunit amb els alcaldes dels dos municipis de la comarca de l’Alt Millars

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat Torrechiva i Toga, a la comarca de l’Alt Millars, per a conéixer de primera mà les necessitats dels dos municipis.

En primer lloc, Fabregat s’ha reunit amb l’alcalde de Torrechiva, Esteban Salas, amb qui ha abordat assumptes en matèria de benestar social, sostenibilitat i turisme, entre altres. Seguidament ha recorregut els carrers del municipi per a conéixer la infraestructura local, conversar amb els seus veïns i visitar la torre construïda en el segle XIII que dona nom a esta població de 128 habitants.

Posteriorment, la delegada del Consell s’ha desplaçat a Toga, localitat de 112 habitants, on ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde, Elías Barberán. Després, Fabregat ha visitat la que serà nova seu consistorial i les infraestructures esportives, turístiques i sanitàries del municipi.

Fabregat ha assenyalat que “donar veu als xicotets municipis de la província és un dels compromisos del Govern que presidix Carlos Mazón”. En este sentit, ha subratllat “la ferma aposta del Consell per l’escolta activa de les localitats de Castelló”.

Estes trobades de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre reunions amb els 135 municipis de la província de Castelló i conéixer les inquietuds dels seus veïns.

 

Galeria d'imatges