Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Balanç

L’aeroport de Castelló registra el millor primer trimestre de la seua trajectòria amb 37.655 passatgers

04/04/2024
L’aeroport de Castelló registra el millor primer trimestre de la seua trajectòria amb 37.655 passatgers
  • Salomé Pradas destaca que el resultat obtingut “certifica l’evolució positiva de l’aeroport en termes de trànsit comercial i connectivitat”
  • La instal·lació incrementa l’oferta de vols amb la incorporació de rutes regulars i el reforç de freqüències durant la campanya estival

L’aeroport de Castelló ha tancat el primer trimestre de 2024 amb un total de 37.655 passatgers, xifra que constituïx la millor arrancada d’any en la trajectòria de la infraestructura.

L’aeroport ha obtingut al març 15.544 passatgers, que també suposen el registre més alt en este mes. Quant als moviments d’aeronaus, de gener a març se’n comptabilitzen 2.113.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha manifestat que el resultat “certifica l’evolució positiva de l’aeroport de Castelló en termes de trànsit comercial i de connectivitat, que ara es veu reforçada amb la posada en marxa de noves rutes i l’increment de freqüències en connexions ja consolidades”.

En este sentit, l’aeroport de Castelló ha augmentat la seua oferta de destinacions amb la posada en marxa, diumenge passat, de les noves rutes de Berlín i Milà.

D’altra banda, l’aeroport ha recuperat esta setmana la connexió amb Roma, que disposa de dos freqüències setmanals. Així mateix, la ruta de Londres s’ha vist reforçada en passar de dos a quatre freqüències setmanals. També ha millorat les seues prestacions la connexió de Bucarest amb la incorporació d’un tercer vol setmanal, i es mantenen les rutes de Düsseldorf, Brussel·les i Madrid.

A partir de juny, s’hi afegiran les rutes de Porto i Bilbao. A més, Aerocas ha tret a licitació la posada en marxa d’una ruta nacional per a este 2024, que haurà d’enllaçar amb Sevilla, Astúries o Galícia.

Galeria d'imatges