Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Menuda Filmo

La Filmoteca Valenciana presenta la pel·lícula espanyola d’animació infantil ‘Momias’

05/04/2024
La Filmoteca Valenciana presenta la pel·lícula espanyola d’animació infantil ‘Momias’
  • La pel·lícula de Juan Jesús García Galocha es projecta el dissabte 6 d’abril i el diumenge 7 d’abril, a les 18.00 hores 
  • Les dos projeccions s’emmarquen en el cicle mensual Menuda Filmo, dedicat al públic infantil

La Filmoteca Valenciana projecta el dissabte 6 d’abril i el diumenge 7 d’abril, a les 18.00 hores, el llargmetratge espanyol d’animació infantil Momias (2023), dirigit per Juan Jesús García Galocha. Les dos projeccions s’emmarquen en el cicle mensual Menuda Filmo, dedicat al públic infantil.

Escrita per Jordi Gasull i Javier Barreira, els guionistes de la sèrie de Tadeo Jones, Momias és una divertida aproximació a la mitologia faraònica en la qual es conta una història amb molt de ritme i un guió humorístic molt original i enginyós.

En una ciutat de mòmies, la princesa Nefer es veu obligada a contraure matrimoni per mandat imperial amb Thut, un exauriga de carros, contra la voluntat de tots dos. No obstant això, un arqueòleg, Lord Carnaby, roba l’anell de boda pertanyent al faraó, cosa que obliga Thut, Nefer i el germà xicotet de Thut, Sekhem, a viatjar al món dels humans per a recuperar-lo, o en cas contrari Thut perdrà els ulls i la llengua.

L’entrada a les projeccions de Menuda Filmo és gratuïta per a menors de 14 anys. Cada persona podrà traure un màxim de sis entrades. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada en esta web o el mateix dia de la sessió, en taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció. La taquilla es tancarà cinc minuts abans de la projecció.

Galeria d'imatges