Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Arts Escèniques

El Teatre Principal de Castelló comença trimestre amb la comèdia ‘Hoy no estrenamos’

05/04/2024
El Teatre Principal de Castelló comença trimestre amb la comèdia ‘Hoy no estrenamos’
  • L’obra és una producció de la companyia valenciana L’Om Imprebís, dirigida per Michel López i Santiago Sánchez
  • La representació, que està inclosa en l’abonament de primavera del teatre, tindrà lloc el diumenge 7 d’abril, a les 19.00 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), comença la programació de primavera del Teatre Principal de Castelló el diumenge 7 d’abril, a les 19.00 hores, amb la comèdia Hoy no estrenamos, de la companyia valenciana L’Om Imprebís.

L’obra, representada a través de la mirada de 12 persones normals i corrents, suposa un gran esforç interpretatiu per als dos actors que donen forma a gran part dels personatges: Carles Castillo i Carles Montoliu.

Es tracta d’un treball actoral a velocitat de vertigen en el qual, sense artificis, només canviant un objecte en escena, ens conviden a un viatge que transita per comèdia, romanç i emoció per a submergir-nos en històries quotidianes molt reals.

Completen el repartiment l’experiència de Santiago Sánchez, que també codirigix l’obra amb Michel López, i la joventut del músic i actor Víctor Lucas, que, amb el seu personatge, ens mostra com el teatre pot canviar la vida de les persones i la importància de l’aprenentatge a través de la diversitat i la inclusió.

La representació ens trasllada a un taller de teatre en el qual els seus protagonistes hauran d’interpretar un Hamlet especial. Les diverses històries dels personatges no només arribaran al cor, sinó que també faran reflexionar utilitzant l’humor com a ferramenta per a acostar-se al públic.

Esta representació forma part de l’abonament de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes per a este espectacle tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en taquilla o en el web.

Galeria d'imatges