Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Infraestructures

La Generalitat destina 420.000 euros per a l’adequació del pont de la CV-190 sobre l’embassament de María Cristina

05/04/2024
La Generalitat destina 420.000 euros per a l’adequació del pont de la CV-190 sobre l’embassament de María Cristina
  • La consellera de Medi Ambient ha destacat “la importància de la conservació de la xarxa viària de la Comunitat Valenciana” amb la finalitat de millorar la seguretat en les carreteres 

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destinat 420.000 euros per a l’adequació del pont de la CV-190 sobre l’embassament de María Cristina i del ferm de la carretera entre Sant Joan de Moró i l’Alcora.

Pradas ha destacat “la necessitat d’una adequada conservació de la xarxa viària i la realització de tasques preventives que minimitzen danys de més envergadura”. Estos treballs ja finalitzats, emmarcats en el context dels contractes de conservació gestionats pel Servici Territorial d’Infraestructures de Castelló, han tingut un termini d’execució de tres setmanes.

La CV-190, que pertany a la Xarxa Local de Carreteres de la Comunitat Valenciana, comença a Sant Joan de Moró i acaba a Cortes de Arenoso, passant per les poblacions de Zucaina, Castillo de Villamalefa, Llucena, Figueroles i l’Alcora, i és un dels principals eixos de comunicació entre la costa, l’interior de Castelló, així com la província de Terol, a la qual s’accedix per Rubielos de Mora i Mora de Rubielos.

Este viari, pel qual ja es pot circular amb normalitat, té un trànsit d’uns 8.000 vehicles al dia amb un 5,3 % de percentatge de vehicles pesants des del municipi de l’Alcora i, sobretot, des de Sant Joan de Moró.

Salomé Pradas ha explicat que el pont “començava a presentar problemes en diversos suports”, la qual cosa va portar a buscar una actuació que garantira la seguretat dels usuaris, així com les connexions entre els nuclis urbans.

Galeria d'imatges