Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Labora en Ruta

Més de 20 empreses busquen personal en el fòrum d’ocupació Labora en ruta que se celebra a Catarroja

08/04/2024
  • Es preveu que siguen més de 70 els llocs de treball que les empreses oferisquen en este fòrum d’ocupació que tindrà lloc al Teatre Auditori Catarroja (TAC)
  • Les inscripcions per a presentar candidatures i poder entrevistar-se amb les empreses es poden completar fins al dia 9 d’abril en la web Labora en ruta 

Més de 20 empreses han confirmat la seua participació en el pròxim fòrum d’ocupació Labora en ruta, que se celebra a Catarroja el dijous 11 d’abril. Este esdeveniment tindrà lloc al Teatre Auditori Catarroja (TAC) entre les 9.00 i les 14.00 hores.

Es preveu que siguen més de 70 els llocs de treball que s’oferisquen en este nou fòrum d’empreses radicades a la zona de Catarroja, entre les quals hi ha Abordo, Atencia, Bee Calling, Ramafrut, Beta Formación, Cecotec, Grupo Eulen, Paletas Marpa i Tcuidem, entre altres.

La inscripció a este fòrum d’ocupació es fa en línia, i el termini per a presentar-la finalitza el 9 d’abril a les 23.59 hores. Este esdeveniment pretén facilitar la cerca d’ocupació i humanitzar el procés, incentivant entrevistes de treball presencials de manera àgil i personalitzada, al mateix temps que ajuda les empreses locals a trobar talent adaptat a les seues necessitats.

La inscripció és totalment gratuïta, i cada persona pot pujar el seu currículum i postular-se en les ofertes que s’adapten al seu perfil. Si la seua qualificació s’ajusta a les necessitats del lloc oferit, se li dona una cita per a una entrevista en el fòrum en el qual s’haja inscrit.

No obstant això, si una persona no ha pogut omplir prèviament la seua inscripció, pot acudir directament al lloc en el qual se celebra el fòrum i completar allí mateix la seua inscripció. També, els que no puguen assistir al fòrum poden optar per mantindre entrevistes de treball mitjançant videoconferència, entregar el seu currículum a través d’una bústia digital de recepció de candidatures i també visualitzar totes les xarrades i activitats mitjançant streaming.

A més de la marató d’entrevistes, es duran a terme conferències, taules redones i tallers pràctics dissenyats per a millorar les habilitats de cerca d’ús dels candidats. Estes activitats seran gratuïtes i d’accés obert per a tots els interessats, sense necessitat d’inscripció prèvia.

Els assistents també tindran l’oportunitat de visitar estands informatius en els quals diverses entitats, incloent-hi Labora, UGT, el Consorci per a la creació d’ocupació de l’Horta Sud, CCOO i CEV, proporcionaran orientació laboral, formativa i informació sobre les seues activitats.

Este esdeveniment està dirigit a totes les persones de Catarroja i els seus voltants que estiguen a la recerca activa d’ocupació o busquen millorar la seua situació laboral. Empreses locals com Cecotec, Persianas Gamez, TICE Ingenieros, Proyme, Fritoper, Grupo Eulen, Comismar, Paletas Marpa i Tcuidem ja han confirmat la seua participació, i s’espera que es publiquen més ofertes de treball en les pròximes setmanes en el lloc web de l’esdeveniment.

Xixona, el següent fòrum d’ocupació

El següent fòrum d’ocupació Labora en ruta se celebrarà el 17 d’abril a la localitat alacantina de Xixona. El termini d’inscripció s’obrirà pròximament i alguna de les empreses que ja han confirmat la seua participació són El Abuelo-Jijona, Bonnysa Agroalimentación, Inserta (Fundació Once Alicante) i Jera Avanza.

Els següents esdeveniments previstos en el calendari de Labora en ruta estan previstos a Ontinyent (24 d’abril), Villahermosa del Río (8 de maig), Elx (15 de maig), la Mata de Morella (29 de maig), Vall d’Alba (5 de juny), i Chiva (12 de juny).

Els fòrums continuaran celebrant-se durant el segon semestre de 2024 i la primera mitat de 2025, i donaran visibilitat a multitud d’ofertes de treball d’empreses de cada zona on se celebren. Els interessats podran trobar tota la informació en esta pàgina web.