Presidència
Presidència

La delegada del Consell a Castelló i el director general d’Administració Local visiten la localitat de Montanejos

09/04/2024
La delegada del Consell a Castelló i el director general d’Administració Local visiten la localitat de Montanejos
  • La visita forma part del compromís de la Generalitat per mantindre reunions amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer les seues necessitats

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, han visitat la localitat de Montanejos, a la comarca de l’Alt Millars, per a conéixer directament les necessitats del municipi i mantindre una trobada amb l’alcalde de la població, Miguel Sandalinas, i el tinent d’alcalde, Octavio de Llago. En la reunió han abordat qüestions en matèria de turisme, servicis socials, sanitat, habitatge i ocupació, entre altres. La visita s’emmarca en l’aposta de la Generalitat per mantindre reunions amb els 135 municipis de la província de Castelló.

Fabregat ha destacat que estes trobades de treball entre l’Administració autonòmica i local “contribuïxen a agilitzar la posada en marxa d’accions que cobrisquen les necessitats de les poblacions de Castelló”. A la qual cosa ha afegit que, en definitiva, “servixen per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans”.

En este sentit, el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, ha assenyalat que l’escolta activa dels veïns de les localitats més despoblades és “fonamental”. I ha subratllat el “ferm compromís del Govern Valencià per la lluita contra el despoblament a la Comunitat Valenciana”. Finalment, ha reivindicat el patrimoni natural i paisatgístic de Montanejos i ha destacat que el municipi és “referent del turisme de salut a la província de Castelló”.

Després de la trobada institucional, la delegada del Consell a Castelló i el director general d’Administració Local han visitat el paratge de la Font dels Banys, les aigües mineromedicinals dels quals estan declarades d’utilitat pública, i Vila Purificació, restaurada per a la celebració d’actes i activitats de dinamització de la vida de les persones majors.

 

Galeria d'imatges