Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb la Junta de Govern del Jutjat Privatiu d’Aigües d’Orihuela

09/04/2024
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb la Junta de Govern del Jutjat Privatiu d’Aigües d’Orihuela
  • Agustina Esteve i José Bernabé mantenen una primera trobada a la seu de l’entitat

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s’ha reunit amb el Jutge d’Aigües del Jutjat Privatiu d’Aigües d’Orihuela, José Bernabé, en la primera visita institucional de la delegada a la seu de l’entitat.

Durant la trobada, s’ha abordat la necessitat de catalogar i digitalitzar l’arxiu de l’entitat, que inclou importants documents històrics, un dels quals està datat en 1436. També s’ha tractat, entre altres temes, la celebració l’any que ve del 750 aniversari de la constitució del Jutjat Privatiu d’Aigües.

Agustina Esteve s’ha compromés a traslladar les demandes del Jutjat a les àrees corresponents de la Generalitat i ha recordat el compromís i suport del president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb l’entitat i amb els regants del Baix Segura.

El Jutjat Privatiu d’Aigües d’Orihuela és una entitat que impartix justícia i administra els regs tradicionals dels regants del Baix Segura.

A la reunió han assistit també altres membres de la Junta de Govern com el tinent jutge, Miguel Ángel Carrillo, i el secretari i assessor jurídic, Miguel Mazón

 

Galeria d'imatges