Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Mobilitat

La Generalitat impulsa la creació de la primera àrea metropolitana del taxi al Baix Segura

09/04/2024
La Generalitat impulsa la creació de la primera àrea metropolitana del taxi al Baix Segura
  • El director general de Transports ha destacat que “esta iniciativa permetrà als servicis de taxi transitar sense restriccions per tota la comarca”

La Generalitat impulsa la creació de la primera àrea metropolitana del taxi al Baix Segura, una iniciativa que, per al director general de Transports, Manuel Ríos, “permetrà als servicis de taxi transitar sense restriccions per tota la comarca”.

Tal com ha explicat Manuel Ríos als representants dels municipis de la comarca, l’Àrea Metropolitana del Taxi al Baix Segura permetrà la implementació de tarifes urbanes en lloc d’interurbanes, i l’extensió del servici a tots els municipis, independentment del nombre d’habitants.

En este sentit, el director general de Transports i Logística, Manuel Ríos, ha assegurat que “en el termini màxim de quinze dies els ajuntaments rebran un memoràndum, en el qual s’inclouran les primeres adhesions a l’expedient de cada municipi”.

Una vegada establida l’àrea metropolitana, serà la Conselleria de Medi Ambient la que assumisca totes les competències, sense generar costos addicionals per a les administracions locals.

En definitiva, este projecte representa “un pas significatiu cap a una mobilitat més eficient a la comarca, promovent la col·laboració entre els municipis i facilitant la mobilitat de la ciutadania”, ha remarcat Manuel Ríos.

Galeria d'imatges