Presidència

Berklee estrena esta primavera nova temporada d’‘Un Llac de Concerts’ a la Ciutat de les Arts i les Ciències

10/04/2024
Berklee estrena esta primavera nova temporada d’‘Un Llac de Concerts’ a la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • La nova temporada del cicle ‘Un Llac de Concerts’ de Berklee torna al passeig nord del Museu de les Ciències amb 8 dates previstes esta primavera

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València inicien este dijous, 11 d’abril, a les 20.00 hores, una nova temporada d’‘Un Llac de Concerts’. El cicle, que se celebra  al passeig nord del Museu de les Ciències, inclou una sèrie d’actuacions a l’aire lliure, en viu i gratuïtes, de la mà d’estudiants i professors de Berklee València.

Esta sèrie de concerts, que compta amb el suport de BBVA, tindrà lloc esta primavera els dies 11,12, 18 i 19 d’abril i el 17 i 24 de maig a les 20.00 hores. Els dies 2 i 3 de maig començaran a les 19.30 hores.

Este dijous el públic podrà disfrutar de temes originals i versions de jazz, rock, funk, o ritmes llatins de la mà de Giovanni, Vial and Friends, Gabriela Ortega i Beat·Nik. El divendres Pat Kennedy, Avery Raquel i la Black Student Union Experience amb Ronald McCurdy com a convidat especial, interpretarà un repertori que abasta estils com el soul o R&B.

‘Un Llac de Concerts’ és el pla perfecte per a acabar la setmana amb música en viu, a l’aire lliure i en un entorn privilegiat com és la Ciutat de les Arts i les Ciències, una oportunitat única per a conéixer l’increïble talent dels estudiants d’una de les principals escoles de música del món.

Una gran varietat de gèneres musicals, des del jazz, blues, o soul, passant per músiques del món, electrònica, folk, fins al flamenc, o el jazz llatí, protagonitzen cada un dels concerts d’esta iniciativa.

 

Galeria d'imatges