Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Servici públic

La Generalitat permet que el 100 % de la flota de taxis d’Alacant puga circular amb motiu de la Romeria de la Santa Faç

10/04/2024
La Generalitat permet que el 100 % de la flota de taxis d’Alacant puga circular amb motiu de la Romeria de la Santa Faç
  • La totalitat de les llicències podran operar des de les 00.00 fins a les 09.00 i de 14.00 a 24.00 hores de l’11 d’abril

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha autoritzat, a través de la Direcció General de Transports i Logística, reforços en el servici del taxi durant la celebració de la Romeria de la Santa Faç en l’àrea de prestació conjunta d’Alacant.

Segons la resolució, s’establix que durant el dia festiu serà lliure la circulació per a la totalitat de la flota de 00.00 fins a les 09.00 i de 14.00 a 24.00 hores de l’11 d’abril. Esta mesura permetrà que la totalitat dels vehicles poden estar disponibles per a prestar el servici durant les hores que, per norma general, es preveu més afluència de gent.

Amb esta iniciativa, el departament que dirigix la consellera Salomé Pradas vol garantir la mobilitat durant el desenvolupament de la peregrinació a la Santa Faç. “Durant la festivitat s’espera una important afluència de persones i hem d’oferir-los el millor servici públic possible”, ha destacat la consellera.

 

Galeria d'imatges