Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Aeroport de Castelló

Nuria Montes destaca l’important actiu que l’aeroport de Castelló és per al turisme de la Comunitat Valenciana

10/04/2024
Nuria Montes destaca l’important actiu que l’aeroport de Castelló és per al turisme de la Comunitat Valenciana
  • La consellera ha visitat l’aeroport de Castelló, on s’ha reunit amb el director general d’Aerocas i ha recorregut les instal·lacions de les diferents empreses instal·lades  
  • Destaca que l’aeroport “evoluciona en 2024 amb molt bones expectatives”, després dels resultats registrats l’any 2023, “que han batut tots els rècords”

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat que l’aeroport de Castelló “és també un importantíssim actiu per al turisme de la Comunitat Valenciana” i ha avançat que, a més, “evoluciona en 2024 amb molt bones perspectives”.

Així s’ha pronunciat la consellera Nuria Montes durant la visita a l’aeroport de Castelló, on ha mantingut una reunió amb el director general d’Aerocas, Justo Vellón i, a més, ha recorregut les instal·lacions de les diferents empreses instal·lades a l’aeroport com Brok-air Aviation Group, eCube, i Arkadia Space.

Montes ha recordat que l’aeroport de Castelló va registrar en 2023 un important creixement acumulat, any en què “ha batut tots els rècords de passatgers, superant àmpliament els 280.000”.

A més, Nuria Montes ha subratllat que, en estos moments, “no formar part de la xarxa d’Aena pot suposar un avantatge competitiu per a determinades aerolínies i, sobretot, per a l’obertura de noves rutes”.

En este sentit, ha recordat que es tracta d’un aeroport que està “molt ben situat al Mediterrani, connecta una gran quantitat de població espanyola, tant cap a mercats d’origen com de destinació, i pot tindre unes polítiques comercials moltíssim més competitives amb les noves companyies que vulguen instal·lar-se a la Comunitat Valenciana”.

Visita Borriana

La consellera també ha visitat este dimecres la localitat de Borriana, on ha mantingut una trobada amb l’alcalde del municipi, Jorge Monferrer, i ha pogut conéixer de primera mà les instal·lacions turístiques més destacades de la ciutat.

La titular de Turisme ha destacat que Borriana és ja coneguda per la celebració de l’Arenal Sound, un festival consolidat en l’agenda lúdica de la Comunitat Valenciana i que ha permés posar en el mapa este municipi entre els milers de visitants que atrau cada edició.

A més, en la visita, ha recordat que recentment, des de la Direcció General de Turisme “hem atorgat la declaració de festa d’interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana a les Falles i a les Creus de Maig de Borriana”, i en esta línia ha remarcat la importància de donar a conéixer les celebracions més autòctones dels nostres municipis, amb l’objectiu “d’atraure visitants durant tots els mesos de l’any”.

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Consellera Nuria Montes