Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Qualitat Turística

Turisme CV organitza un fòrum a Gandia per a donar a conéixer la nova estratègia del Sistema de Destinacions Sostenibles

10/04/2024
Turisme CV organitza un fòrum a Gandia per a donar a conéixer la nova estratègia del Sistema de Destinacions Sostenibles
  • La secretària autonòmica de Turisme destaca que este fòrum “va dirigit als gestors de les 41 destinacions de les tres províncies”

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha inaugurat el I Fòrum de Destinacions Sicted de la Comunitat Valenciana que se celebra a Gandia durant dos jornades.

Durant la seua intervenció, Cristina Moreno ha destacat que este fòrum, organitzat per Turisme CV, “va dirigit als gestors de les 41 destinacions que gestionen el turisme seguint la metodologia Sicted de les tres províncies”.

En esta primera edició, el lema elegit ha sigut ‘Un pas cap a la sostenibilitat’, i un dels objectius que perseguix és “donar a conéixer la nova estratègia del Sistema de Destinacions Sostenibles i que afectarà totes les destinacions”, ha assenyalat Moreno.

Per a la secretària autonòmica de Turisme, “és fonamental conéixer les prioritats de les destinacions per a la futura estratègia, per això s’ha convocat este fòrum per a conéixer les iniciatives sostenibles i especificar una línia comuna per a tota la Comunitat Valenciana”.

Moreno ha recordat que després de 14 anys d’implantació del projecte Sicted a la Comunitat Valenciana, “ja s’ha consolidat com un projecte dinamitzador del turisme en destinació”.

Així mateix, ha mostrat el seu orgull per “disposar ja a la Comunitat Valenciana amb 41 destinacions adherides al projecte de les 257 adherides a escala nacional”.

Finalment, la secretària autonòmica ha posat l’accent en el fet que “esta fórmula impulsada des de Turisme CV permetrà visualitzar i concretar per a una avançada presa de decisions estratègiques del nostre sector turístic”.

En la primera jornada d’este fòrum, s’ha celebrat la reunió de balanç i planificació que fa anualment el Comité Interdestinacions Sicted de la Comunitat Valenciana, que està format per Turisme CV i les destinacions amb servicis turístics distingits per a treballar amb este sistema de qualitat.

 

Galeria d'imatges