Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Medi Ambient

Salomé Pradas aposta per reivindicar els parcs naturals valencians en la pròxima edició d’Ecofira

10/04/2024
Salomé Pradas aposta per reivindicar els parcs naturals valencians en la pròxima edició d’Ecofira
  • El certamen reunirà, durant tres dies, empreses i organismes públics que presentaran els últims avanços en gestió ambiental eficient

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha apostat per potenciar la participació i la visibilitat dels 22 parcs naturals de la Comunitat Valenciana en la pròxima edició d’Ecofira, que se celebrarà del 12 i al 14 de novembre en Fira València.

Així ho ha manifestat després de reunir-se amb el president i el director del certamen, Jorge Tejedo i Esteban Cuesta, respectivament, en el Centre de Visitants del Desert de les Palmes de Castelló. Els directors generals d’Educació i Qualitat Ambiental, i de Medi Natural i Animal, Jorge Blanco i Raúl Mèrida, també han participat en la reunió.

Ecofira reunirà enguany, durant tres dies, empreses i organismes públics perquè presenten els últims avanços en gestió mediambiental eficient. Per eixe motiu, la consellera Pradas ha assegurat que el certamen suposa “una magnífica oportunitat per a reivindicar els parcs naturals valencians”.

 

Galeria d'imatges