Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

El Teatre Principal de Castelló acull la representació de ‘Los amigos de ellos dos’ amb Malena Alterio

11/04/2024
El Teatre Principal de Castelló acull la representació de ‘Los amigos de ellos dos’ amb Malena Alterio
  • Ple absolut per a la funció que tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 19.00 hores
  • L’obra, dirigida per David Veronese, està protagonitzada per la reconeguda actriu Malena Alterio, acompanyada per David Lorente

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), presenta al Teatre Principal de Castelló l’obra Los amigos de ellos dos protagonitzada per la reconeguda actriu Malena Alterio i David Lorente. La representació tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 19.00 hores.

La comèdia ens presenta dos parelles amigues que es troben a sopar totes les setmanes des de fa anys. Nicolás i Elisa, interpretats per David Lorente i Malena Alterio, ja han arribat al restaurant, però els seus amics no.

Els minuts passen i eixe misteriós i imprevist retard obri entre ells preocupants i imprevistes reflexions. Els dos protagonistes mediten sobre la relació amb les seues parelles i de com han de reaccionar amb ells.  

L’obra ens convida a reflexionar sobre com ens sentim valorats per les nostres persones pròximes, sobre les nostres inseguretats i percepcions i indaga en el paper que ocupem en la societat.

Los amigos de ellos dos, sota la direcció de Daniel Veronese, que també és autor del text juntament amb Matías del Federico, es va presentar en 2021 amb gran èxit de crítica i públic a Buenos Aires. Posteriorment, el gener de 2023, va arribar a Espanya i va obtindre una gran acollida i, en la seua gira pel país, el Teatre Principal de Castelló acull una de les representacions més esperades del trimestre.

Esta representació forma part de l’abonament de primavera. Les últimes entrades soltes per a este espectacle tenen un preu de 3 a 20 euros i poden adquirir-se en taquilla o ací.

 

Galeria d'imatges