Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

L’Institut Valencià de Cultura presenta ‘La Gran’ de Schubert a l’Auditori de Castelló

12/04/2024
L’Institut Valencià de Cultura presenta ‘La Gran’ de Schubert a l’Auditori de Castelló
  • La Franz Schubert Filharmonia interpretarà la Simfonia núm. 9 en do major de Schubert i el Concert per a flauta i orquestra núm. 2 de Mozart
  • El concert, que forma part de l’abonament de primavera de l’Auditori, comptarà amb la virtuosa flautista coreana Jasmine Choi

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa el diumenge 14 d’abril, a les 19.30 hores, el concert de la Franz Schubert Filharmonia a l’Auditori de Castelló.

L’orquestra interpretarà dos grans obres clàssiques: d’una banda, la Simfonia núm. 9 en do major de Schubert, denominada ‘La Gran’ per la majestuositat de la composició; d’altra banda, el programa del concert el completa el Concert per a flauta i orquestra núm. 2 de Mozart, que comptarà amb el debut en la Franz Schubert Filharmonia de la virtuosa flautista coreana Jasmine Choi.

La música coreana és una de les flautistes més cèlebres del nostre temps, coneguda per la seua refinada interpretació, així com pels seus projectes atrevits. Ha sigut flauta principal de la Simfònica de Viena i ha actuat com a solista, a part de la mateixa formació vienesa, amb l’Orquestra de Filadèlfia o la Filharmònica de Sant Petersburg, entre altres, així com en recitals a París, Viena, Londres, Munic, Ginebra, Nova York, Tòquio, Seül i Hong Kong.

Per la seua part, la Franz Schubert Filharmonia ha disfrutat des dels seus inicis d’una gran recepció per part del públic, tant per la seua qualitat artística com per la rellevància dels seus programes. Sota la direcció de Tomàs Grau ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana o el Gran Teatre del Liceu i ha fet gires de concerts per Alemanya, Suïssa o la República Txeca.

El concert forma part de l’abonament de primavera de l’Auditori de Castelló que permet gaudir de 9 concerts durant el trimestre als millors preus. Les entrades soltes, que tenen un preu d’entre 10 i 20 euros, pot adquirir-se en taquilla i ací.

 

Galeria d'imatges