Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Segorbe i Geldo

11/04/2024
La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Segorbe i Geldo
  • Estes visites formen part de la ronda de contactes amb els 135 municipis de la província de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Segorbe i Geldo, a la comarca de l’Alt Palància, per a interessar-se per assumptes que concernixen les dos localitats.

En primer lloc, Susana Fabregat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa de Segorbe, M.ª Carmen Climent, en la qual han tractat temes en matèria de benestar social, infraestructures i turisme, entre d’altres.

Posteriorment, la delegada del Consell a Castelló s’ha desplaçat al municipi de Geldo, de 643 habitants, i ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde David Quiles. Seguidament, ha recorregut els carrers del municipi, que alberguen una exposició de murals i grafits a l’aire lliure, i ha visitat el castell palau dels ducs de Medinaceli, del segle XV, que està declarat bé d’interés cultural.

Fabregat ha destacat que estes trobades són una mostra del “sòlid compromís del Govern Valencià amb les localitats de la província a establir una comunicació directa i efectiva entre administracions amb la clara voluntat d’assistir la ciutadania”.

Estes sessions de treball s’emmarquen en la ronda de contactes de la Generalitat amb els 135 municipis de la província de Castelló.

Galeria d'imatges