Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Susana Camarero es reunix amb Càritas Comunitat Valenciana per a abordar la col·laboració en la promoció de polítiques socials i de lluita contra l’exclusió

15/04/2024
Susana Camarero es reunix amb Càritas Comunitat Valenciana per a abordar la col·laboració en la promoció de polítiques socials i de lluita contra ...
  • La vicepresidenta segona ha reivindicat el treball de Càritas amb les famílies i persones més vulnerables

La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha mantingut una trobada amb les direccions de les tres Càritas Diocesanes de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una primera presa de contacte per a analitzar les vies de col·laboració de la Conselleria i el suport als importants projectes que esta entitat desenvolupa a la Comunitat Valenciana atenent la població més vulnerable.

La vicepresidenta segona ha reivindicat el treball de Càritas amb les famílies i les persones que més ho necessiten i s’ha interessat per les iniciatives que en estos moments estan duent a terme per a treballar junts a promoure i enfortir les polítiques socials i lluitar contra l’exclusió social.

A la trobada han assistit la directora de Càritas Diocesana de València, Aurora Aranda; el director de Càritas Diocesana de Segorbe-Castelló, Francisco Mir; el director de Càritas Diocesana d’Orihuela-Alacant, Víctor Mellado; el secretari autonòmic de Família i Servicis Socials, Nacho Grande; i el director general d’Inclusió i Cooperació al Desenvolupament, Pedro Carceller.

 

Galeria d'imatges