Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil a l’estació de Mislata

16/04/2024
Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil a l’estació de Mislata
  • ‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l’Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d’FGV
  • L’exhibició fotogràfica s’inaugura hui a les 17.30 hores i permetrà als assistents conscienciar-se contra diferents formes de maltractament als més xicotets

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acollirà esta vesprada, a partir de les 17.30 hores, l’exposició contra la violència infantil ‘Recordes com et maltractaren?’ a l’estació de metro de Mislata (L3, L5, L9). La mostra permetrà als assistents “identificar-se amb diferents formes de violència i connectar amb records de la seua infància”, segons l’Associació Quera, organitzadora de l’esdeveniment.

Esta iniciativa s’adherix a la labor social que FGV pretén impulsar a través de Línia 0 en el seu compromís amb el benestar social.

L’exposició es podrà visitar des del dimarts 16 d’abril fins al dissabte 20. Els horaris varien en funció dels dies. El dimecres 17 i dissabte 20, l’exhibició estarà disponible des de les 9.00 fins a les 12.00 hores. El dijous 18 i divendres 19, de les 17.00 a les 20.00 hores.

Les persones que s’acosten a l’estació de Mislata podran veure fotografies en les vidrieres i interactuar amb elements posats a la disposició del públic, com boles amb missatges evocadors que podran col·locar dins d’urnes.

“Es tracta de fer connectar el públic amb el seu passat, busca provocar el record i que els assistents puguen fer una revisió de formes de maltractament que s’han normalitzat o s’han superat al llarg dels anys”, ha apuntat l’Associació Quera.

Esta entitat va nàixer a Mislata en 1993, gràcies a jóvens del municipi interessats a fer teatre. Els interessos de l’entitat van anar ampliant-se en qüestions com la creativitat, solidaritat i participació del sector juvenil.

En l’actualitat, l’associació du a terme múltiples activitats, relacionades amb la participació ciutadana, amb especial atenció a la infància, adolescència i joventut.

Línia 0

Este tipus d’activitats de conscienciació formen part de la labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que fa FGV des de Línia 0, sense cap cost per a l’empresa pública. Dins de les col·laboracions se cedixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre els viatgers este tipus de propostes.

Línia 0 és una iniciativa que partix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat i, per a fer-ho, propicia un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat.

FGV va col·laborar l’any passat, juntament amb centres educatius, socials i organitzacions no governamentals (ONG), en 60 accions solidàries en les seues instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, dins de la seua política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

 

Galeria d'imatges