Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Servici als usuaris

L’aeroport de Castelló amplia a 500 places la capacitat del pàrquing després de completar la primera fase de les obres

16/04/2024
L’aeroport de Castelló amplia a 500 places la capacitat del pàrquing després de completar la primera fase de les obres
  • El pàrquing augmenta en un 40 % el nombre d’espais i atén així l’increment de la demanda vinculada a l’augment del trànsit comercial
  • La segona fase del projecte inclou l’automatització de l’aparcament per a un adequat control de les entrades i eixides de vehicles

L’aeroport de Castelló ha completat la primera fase de les obres de l’aparcament, que han possibilitat ampliar la seua capacitat de 350 a 500 places.
El director general d’Aerocas, Justo Vellón, ha destacat que la finalització de la primera etapa del projecte “dona resposta a la creixent demanda d’espai per a estacionament, vinculada a l’increment de vols regulars i d’usuaris en esta arrancada de la campanya estival”.

L’actuació executada consistix en una ampliació de 4.200 metres quadrats del pàrquing, la capacitat del qual s’ha vist augmentada en més d’un 40 %. El nou espai habilitat ja es pot utilitzar per part dels usuaris de l’aeroport.

La segona fase del projecte consistix en l’automatització de l’aparcament amb la instal·lació de l’equipament necessari per al control d’entrades i eixides, a més dels elements físics de seguretat per a assegurar el correcte ús dels accessos.

El director general d’Aerocas ha manifestat que a través de l’execució completa de l’actuació “s’aconseguirà incrementar el nombre de places, afavorir un ús més eficient del pàrquing i millorar el control dels accessos”. “En definitiva, es tracta de prestar un millor servici als usuaris de les instal·lacions”, ha assenyalat. En este sentit, Justo Vellón ha recordat que el pàrquing de l’aeroport és gratuït i està vigilat.

 

Galeria d'imatges