Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Jornada Expedia-Hosbec

Nuria Montes afirma que “la ciutat de València juga en la lliga de les grans capitals turístiques europees”

16/04/2024
Nuria Montes afirma que “la ciutat de València juga en la lliga de les grans capitals turístiques europees”
  • La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha clausurat la jornada sobre ‘Destinació València, visions en 360º’, organitzada per Expedia i Hosbec

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha afirmat que “la ciutat de València juga en la lliga de les grans capitals turístiques europees”. Així s’ha pronunciat durant la clausura de la jornada ‘Destinació València, visions en 360⁰’, organitzada per Expedia Partner Event 2024 en col·laboració amb Hosbec, i en la qual s’ha debatut sobre l’actual moment de València com a destinació turística.

Montes ha assegurat que per a la Generalitat “el turisme continuarà sent una prioritat de despesa, amb el suport de la tendència alcista del mercat”. En este sentit, ha insistit que “ara tindrem un període d’uns anys per a construir i consolidar València en eixa lliga de les grans capitals d’Europa”.

Per a dur-ho a terme, ha advocat per invertir en planta hotelera i en infraestructures, “no podem renunciar a tindre aeroports millors”, ha assenyalat Nuria Montes, que, a més, ha posat l’accent principalment que “hem d’aprofitar estos anys de bonança per a treballar en esta construcció de la destinació com a referent turístic sota els criteris de la sostenibilitat”.

La jornada ha comptat, a més, amb la participació del director general de Turisme, José Manuel Camarero, així com representants de l’Aeroport de València, Aena, Hosbec, Expedia Group i Visit València, que han format part d’una taula redona on, entre altres aspectes, s’ha debatut sobre la nova tipologia del viatger que registra la ciutat, la gestió sostenible, la inversió hotelera i sobre la cerca del client de qualitat.

València com a destinació innovadora i sostenible

Durant la seua intervenció, el director general de Turisme ha destacat que “la ciutat de València s’ha convertit en un gran exemple que la qualitat, la innovació i la sostenibilitat han d’anar de bracet”.

Camarero ha assenyalat que “la destinació ha sigut conscient de la creixent competència i les ràpides transformacions en les preferències dels viatgers, i ha sabut adaptar-se a les noves exigències de la demanda”.

En este context, el director general ha defés la idea de “reforçar la imatge del turisme com un sector positiu generador d’economia, ocupació i experiències atractives per als visitants”. Per a fer-ho, “hem d’invertir en qualitat, en un transport públic eficient, una planta d’allotjaments reglada, unes opcions gastronòmiques i d’oci variades”, ha culminat José Manuel Camarero.

Galeria d'imatges