Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Medi Ambient

La Generalitat avança en la consolidació de la plantilla de Vaersa i aposta per mecanismes per a l’eficiència, contenció i control del gasto

16/04/2024
La Generalitat avança en la consolidació de la plantilla de Vaersa i aposta per mecanismes per a l’eficiència, contenció i control del gasto
  • Salomé Pradas destaca que estes mesures són “una aposta decidida pel futur de l’empresa pública”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha anunciat l’inici dels tràmits amb vista a una nova relació de llocs de treball (RLT) en 2024 en l’empresa pública Vaersa, així com la convocatòria d’ofertes públiques d’ocupació (OPO).

Així ho ha confirmat després del consell d’administració de la firma de la Generalitat encarregada de la gestió mediambiental en el qual també ha participat José Alberto Comos, director general de l’entitat, així com diferents secretaris autonòmics i directors generals de diverses conselleries.

“Amb estes mesures avancem en la consolidació de la plantilla en una aposta decidida pel futur de l’empresa pública”, ha assegurat la titular de Medi Ambient. Mitjançant l’inici de les gestions de la nova RLT i les convocatòries de les noves OPO, “que feia diversos exercicis que estaven pendents, es busca garantir el bon funcionament de la firma pública”.

En el consell d’administració, que ha verificat l’augment del volum de negoci en els últims anys, també s’han comunicat les mesures adoptades per la direcció per a garantir els principis d’eficiència, contenció i control del gasto públic.

 

Galeria d'imatges