Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi San Juan de Ribera de Burjassot

17/04/2024
Metroescola
  • L’activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic
  • Alumnes i professors de Sext de Primària han conegut les característiques de la xarxa, tallers i el funcionament d’una unitat

Metrovalencia ha acollit este dimecres una nova visita educativa inclosa en el programa Metroescola, amb la participació del Col·legi San Juan de Ribera de Burjassot.

Vint-i-un alumnes i dos professors de sext curs de Primària d’este centre han protagonitzat esta activitat educativa que té com a objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

La visita ha començat a l’estació de Burjassot a la qual han arribat des de Seminari. En les instal·lacions d’FGV se’ls ha explicat com funciona Metrovalencia, el tipus d’estacions i parades que hi ha i els trens i tramvies dels quals disposa.

El grup ha pogut conéixer els tallers i, posteriorment, han accedit a una de les unitats estacionades a València Sud per a conéixer com funciona i rebre una sèrie d’indicacions bàsiques sobre normes de comportament en el seu interior.

Metroescola és una activitat gratuïta que organitza FGV i està dirigida als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

 

Galeria d'imatges