Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes de Sant Joan de Moró i Borriol

18/04/2024
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes de Sant Joan de Moró i Borriol
  • Estes sessions de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat Sant Joan de Moró i Borriol, a la comarca de la Plana Alta, amb l’objectiu de conéixer les necessitats i els projectes dels dos municipis.

En primer lloc, Susana Fabregat s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés, i després de la trobada de treball, ha visitat la localitat.

Posteriorment, la delegada del Consell a Castelló ha visitat Borriol. A la casa consistorial ha mantingut una sessió de treball amb l’alcalde, Hèctor Ramos, i membres de la corporació municipal. A continuació, ha visitat l’ermita de Sant Vicent.

La delegada del Consell a Castelló ha subratllat que este tipus de reunions són “fonamentals per a la col·laboració i cooperació entre administracions”. I ha subratllat que formen part “de l’objectiu del Consell que presidix Carlos Mazón d’atendre les prioritats dels ciutadans de tots els municipis de la nostra província”.

Estes trobades de treball s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

 

Galeria d'imatges