Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Motociclisme

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la primera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat

18/04/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la primera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat
  • L’entrada és gratuïta per a tots els aficionats, que tindran l’oportunitat de disfrutar amb un total d’onze carreres
  • La Real Federació Motociclista Espanyola organitza per segon any este certamen nacional

 

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la primera cita de la temporada de la Copa d’Espanya de Velocitat, un campionat organitzat per la Real Federació Motociclista Espanyola que reunirà prop de cent pilots i que inclourà un total d’onze carreres en huit categories diferents.

Esta és la segona edició d’esta competició que visitarà durant este any, a més de Cheste, el Circuit de Jerez en tres ocasions, el de Cartagena dos vegades, el Circuit d’Alcarrás i acabarà a Navarra el mes de novembre.

El dissabte 20 d’abril se celebraran els entrenaments cronometrats i, a partir de les 15.45 hores, tindran lloc les primeres quatre carreres del cap de setmana corresponents a la Copa Promo FCMM, la Dunlop RR Cup, la Yamaha R7 Cup i la R4C Cup.

En la jornada del diumenge, 21 d’abril, després dels corresponents warm up, les carreres s’iniciaran a les 10.15 fins a les 15.45 hores, amb les segones carreres de la Copa Promo, la R4c i les Yamaha R7 i les carreres úniques de Superbike, Supersport, Supersport 300 i la BMW RR Iberia Cup que tancarà la jornada.

Els aficionats podran assistir de manera gratuïta amb entrada lliure al pàdoc i a la tribuna de boxs tant el dissabte com el diumenge.

 

Galeria d'imatges