Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts Escèniques

El Palau de Congressos de Peníscola ret homenatge a Nivo Bravo amb ‘Libre’ de Melomans

19/04/2024
El Palau de Congressos de Peníscola ret homenatge a Nivo Bravo amb ‘Libre’ de Melomans
  • La formació musical fa un recorregut per la discografia de Nino Bravo en el qual es conta, amb humor, la vida i anècdotes del cantant
  • L’espectacle musical es representa el dissabte 20 d’abril, a les 19.00 hores

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa el dissabte 20 d’abril, a les 19.00 hores, al Palau de Congressos de Peníscola Libre. Nino Bravo 100 % a cappella, un espectacle del grup Melomans que homenatja un dels cantants valencians més il·lustres i rellevants.

La formació musical fa un recorregut, en 90 minuts, per les mítiques cançons de Nino Bravo, en el qual se centra en el missatge de les lletres, les anècdotes de la carrera i en la vida del cantant des d’un punt de vista desenfadat.

El grup vocal Melomans i teatral va ser creat en 2010 per quatre jóvens artistes valencians sense més instruments que les seues pròpies veus, i amb l’humor com a segell distintiu.

El públic ha donat suport a les representacions d’este musical i ha omplit nombrosos auditoris en tota la Comunitat Valenciana. De fet, l’agrupació valenciana va aconseguir omplir tant el Teatre Principal de València, com el de Castelló de la Plana amb este mateix espectacle, programat en els últims mesos.

Melomans està format per Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. La producció, que compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, està dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, es poden adquirir en taquilla i ací.

 

Galeria d'imatges