President
Premis La Razón

Carlos Mazón assistix a la VII edició dels Premis La Razón Comunitat Valenciana

19/04/2024
Carlos Mazón assistix a la VII edició dels Premis La Razón Comunitat Valenciana
  • El president de la Generalitat ha felicitat els guardonats per la seua aportació al desenvolupament econòmic, social i cultural del nostre territori ​​​​​​​
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la VII edició dels Premis La Razón Comunitat Valenciana que reconeixen la trajectòria i la labor d’empreses i personalitats en la nostra terra.

El cap del Consell ha felicitat els 19 premiats en esta edició per la seua aportació en àrees com la cultura, l’esport, l’economia, la gastronomia o la sanitat i ha agraït “la lliçó de compromís, d’autoexigència i de rigor en el seu treball”, així com “la generositat del seu esforç”.

Durant la seua intervenció, el cap del Consell ha reivindicat el paper dels mitjans de comunicació i ha defés que “el compromís amb la veritat és el primer i ha de ser un interés de tots”.

Així mateix, ha destacat la trajectòria de La Razón a la Comunitat Valenciana des de fa més de 25 anys i la seua contribució informativa al servici de la ciutadania.

En l’acte també han estat presents la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, i la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino.

Guardonats

En esta 7a edició, s’ha premiat Ausiàs Parejo (talent musical), Valencia Basket Femení (mèrit esportiu), Raúl Magraner (gastronòmic), Grupo Emotiva (desenvolupament de persones i recursos humans), Colegio Internacional de Levante (qualitat educativa), Vitobest (nutrició), Finetwork (telefonia), Vetarte (empresa), Grupo Acrismatic (oci i entreteniment), i Talleres Oliver (innovació).

També s’ha reconegut TCM Gourmet (compromís amb el client i qualitat), Poble Pizzeria (local gastronòmic), Forners (sector agrari), Catman Fresh (producte hortofructícola) Versus Gandia Palace Hotel (hotel), GFK Internacional MBH (expansió internacional), Adcam (solidaritat), Imaging (sanitat) i Bombas Gens (projecte cultural).

 

Galeria d'imatges