Agricultura, Ramaderia i Pesca

El Consell renova amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU la realització de pràctiques formatives en la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

23/04/2024
  • L’alumnat seleccionat en pràctiques rebrà una quantitat de 600 euros mensuals

El Ple del Consell ha renovat el conveni de cooperació educativa entre la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i la Universitat Cardenal Herrera-CEU, per a la realització de pràctiques formatives de l’alumnat universitari.

L’objectiu d’esta iniciativa és la de possibilitar que l’alumnat d’esta institució acadèmica faça pràctiques formatives i projectes de fi de carrera, de fi de grau o de màster, en dependències de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca o en algun dels seus centres dependents, amb l’objectiu de completar la seua formació universitària.

L’alumnat seleccionat per a la realització d’estes pràctiques laborals rebrà un abonament mensual de 600 euros d’acord i proporció a les hores realitzades, que seran 25 setmanals, sense que es puga excedir el 50 % de la duració total del curs acadèmic.

Per al desenvolupament d’estes ajudes, dirigides a retribuir les pràctiques d’estudiants de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, la Conselleria d’Agricultura destinarà un total de 7.000 euros.