Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Costes

Medi Ambient se suma al recurs contenciós administratiu en l’Audiència Nacional contra la partió del Govern a la platja de Moncofa

23/04/2024
Medi Ambient se suma al recurs contenciós administratiu en l’Audiència Nacional contra la partió del Govern a la platja de Moncofa
  • El director general de Costes assenyala que “el Ministeri en compte de protegir i regenerar estes zones, el que fa és retallar els drets dels veïns que viuen més prop de la mar”

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori se suma al recurs contenciós administratiu presentat en l’Audiència Nacional per l’Ajuntament contra la partió aprovada pel Govern a la platja de Moncofa. La partió afecta un tram de 540 metres de longitud a la platja Belcaire, corresponent al terme municipal de Moncofa.

El director general de Ports, Aeroports i Costes, Vicente Martínez Mus, ha assenyalat que, amb la personació, “fem un pas més i donem suport a la postura de l’Ajuntament de Moncofa, perquè no s’efectue la partió en eixe tram de la costa”.

Per a Martínez Mus, amb esta iniciativa, “ens oposem una altra vegada a la privació de drets i oportunitats de futur per als veïns d’esta zona”. I ha afegit que “el Ministeri en compte de protegir i regenerar estes zones, el que fa és retallar els drets dels veïns que viuen més prop de la mar”.

Finalment, per al director general de Costes, es tracta “d’un colp de força més que forma part de la voràgine per partionar del Govern central”, i ha destacat que “la Generalitat s’ha oposat des d’un principi a estes partions en les costes de la Comunitat Valenciana”.

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

D. G. Vicente Martínez Mus