Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’

23/04/2024
Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’
  • Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres de manera gratuïta 
  • Esta iniciativa està promoguda per la xarxa de biblioteques dels municipis pels quals discorre la Línia 3 a la comarca de l’Horta Nord

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’. Esta activitat, promoguda per les biblioteques dels municipis de la comarca de l’Horta Nord, permet oferir als viatgers punts de lectura de lliure accés en els quals es poden intercanviar llibres.

L’activitat en la qual ha col·laborat FGV, que ha cedit l’espai per a situar estos mobles dins de l’estació o fora, permet que les biblioteques d’estos municipis faciliten llibres als usuaris del metro perquè puguen llegir de manera gratuïta i després depositar els exemplars en la mateixa estació o en una altra d’este tram.

Esta iniciativa ha sigut possible gràcies a les biblioteques municipals i ajuntaments d’Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell, la Pobla de Farnals i Rafelbunyol, que s’encarreguen de la gestió i el manteniment dels punts de lectura.

Per a acompanyar esta iniciativa, FGV ha senyalitzat estos punts de lectura i ha distribuït durant el 23 d’abril punts de llibre amb la imatge del metro i el missatge ‘Llig i mou-te’ per a animar els seus usuaris a la lectura.

La Línia 3 de Metrovalencia és una de les més concorregudes de la xarxa, l’any passat este tram entre Alboraia i Rafelbunyol va registrar prop de cinc milions de viatgers.

 

Galeria d'imatges