Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències renova el seu acord amb Marató València per quatre anys més

23/04/2024
La Ciutat de les Arts i les Ciències renova el seu acord amb Marató València per quatre anys més
  • El complex continuarà com a escenari de l’eixida i meta de la prova

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha renovat el seu acord amb la Marató València Trinidad Alfonso Zurich perquè la prova continue tenint durant quatre anys més la seua eixida i meta en el complex. D’esta manera, les persones que acaben la carrera podran continuar gaudint de l’espectacular arribada sobre la passarel·la instal·lada en el llac, que s’ha convertit en la imatge més emblemàtica de la Marató València, juntament amb  la de l’eixida al pont de Montolivet.

Gràcies a este acord, la Ciutat de les Arts i les Ciències “seguirà fins a 2027 col·laborant amb este esdeveniment a través dels seus espais únics que omplin de valor l’experiència dels corredors que hi participen, tant en l’eixida com en l’arribada i que li atorguen un caràcter únic, emocionant i molt estimat pel públic i pels mateixos participants”, tal com ha assenyalat la directora general del complex, Ana Ortells. Este entorn és un dels aspectes més valorats pels participants any rere any en l’enquesta de satisfacció que es fa per part de l’esdeveniment.

Així mateix, Ortells ha destacat que l’acord permet a corredors i acompanyants beneficiar-se de descomptes en les entrades als espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb una promoció especial extensible a 3 persones. “Volem que gaudisquen eixos dies no solament de participar en una carrera mítica en una ciutat com València, sinó també animar-los a conéixer els continguts del Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic”, ha afegit.

Per la seua part, Paco Borao, president de la SD Correcaminos, organitzadora de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, ha assenyalat que esta renovació és “imprescindible” per a la Marató València ja que “la Ciutat de les Arts i les Ciències és la nostra casa, és part ja del nostre ADN i no podríem ser el que som sense l’espectacular entorn que ens proporciona, que, a més, és televisat per la nostra retransmissió a mig món”.

 

 

Galeria d'imatges