Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automobilisme

El Circuit Ricardo Tormo renova el seu contracte amb la NASCAR europea fins a 2029

25/04/2024
El Circuit Ricardo Tormo renova el seu contracte amb la NASCAR europea fins a 2029
  • Les NASCAR Whelen Euroseries celebraran la seua cita espanyola al Circuit Ricardo Tormo cinc anys més
  • El traçat de Cheste ha celebrat ja dotze edicions del Valencia NASCAR Fest
     

El Circuit Ricardo Tormo ha renovat el seu contracte amb EuroNASCAR Management Group per a celebrar l’única cita a Espanya del calendari de les NASCAR Whelen Euroseries fins almenys l’any 2029.

El traçat valencià forma part del calendari EuroNASCAR des de 2012 i ha acollit un total de dotze Valencia NASCAR Fest. Nou vegades el Circuit Ricardo Tormo ha fet el tir d’eixida al campionat i una vegada va acollir l’exclusiva Super Finals Week, amb huit carreres en tres dies per a tancar la temporada 2020 a porta tancada amb motiu de la pandèmia.

El director general del Circuit Ricardo Tormo, Nicolás Collado, ha assenyalat que el Valencia NASCAR Fest “és un dels esdeveniments més importants del calendari anual del Circuit. L’ambient obert al públic és una de les claus de l’èxit, els aficionats a la NASCAR tenen l’oportunitat d’acostar-se als cotxes i conéixer en persona els pilots en la graella d’eixida, això és una cosa única i molt valorat pel nostre públic”.

Per la  seua part, el CEO d’EuroNASCAR, Jerome Galpin, ha destacat que el Circuit Ricardo Tormo “és definitivament una de les joies del calendari EuroNASCAR. El traçat de la pista és fantàstic, els aficionats poden veure-ho tot des de les graderies, el personal del circuit és molt professional i acollidor. Així que és un verdader plaer i un honor per a nosaltres anunciar esta ampliació de l’associació per cinc anys”.

Les NASCAR Whelen Euroseries són la versió europea de les carreres de NASCAR als Estats Units. Són, a més, l’únic certamen oficial de la firma nord-americana en el vell continent i disputen les seues carreres, quatre cada cap de setmana, sobre potents cotxes amb motor V8 de 5.7 litres i al voltant de 400 CV de potència, la qual cosa els permet accelerar de 0 a 100 km/h en menys de quatre segons. A més, el cotxe compta amb un sistema de suspensió de competició, frens de carreres i pneumàtics específics per a la competició.

Amb la firma de la renovació de l’acord des de 2025 fins a 2029, el Circuit Ricardo Tormo es garantix la continuïtat d’una de les carreres més populars del seu calendari a la primavera.

 

Galeria d'imatges